Partnereinktől begyűjtött raklaphulladékok újrahasznosítása egy jól meghatározott folyamattal történik, garantálva ezáltal a hulladék legnagyobb arányú felhasználását:
how_it_works_11
Szállítás utáni első lépésként elvégezzük a raklapok válogatását típus és állapot szerint.
how_it_works_22
A következő lépés a bontás illetve szétvágás, amely során újra használható elemeket nyerünk.
IMG_25963
A bontásból származó elemekkel történik az újrahasznosított raklapok illetve egyéb bútorelemek gyártása.
how_it_works_44
Zúzás: a fel nem használható raklap elemeket speciális aprítógéppel bezúzzuk.
 
rolunk_3

Egyutas raklapok

Az újrahasznosított raklap paraméterei és jellemzői megegyeznek a teljesen új raklapéval, csak felépítéséhez nem új, fa nyersanyagot, hanem paletta-hulladékból visszanyert elemeket használunk fel. Az újrahasznosított raklapok terhelhetőségben is megegyeznek az új raklapokkal, azzal a különbséggel, hogy az újrahasznosítás által nemcsak a környezet kímélése, hanem egy jóval alacsonyabb piaci ár is elérhető.

-Méretek: 800x1200 mm és 1000×1200 mm
-Magasság: 120 – 140 mm
-Alapanyaga: fenyőfa
-Teherbírás: 1000 - 1500 kg.
-Fedőlécek száma: 5 - 8 db.

Gyártási technológiánknak köszönhetően, klienseink igényei szerint bármilyen méretű raklap kivitelezését vállaljuk.

 
IMG_2596

Nemlátszó bútor elemek

A bútoripar számára készítünk, újrahasznosított alapanyagból, olyan beépülő fa elemeket, amelyek a termék végső formájában nem látszanak.

Az általunk gyártott nemlátszó bútorelemeknél a külalakkal ellentétben, kiemelt fontosságú jellemzők, hogy megfelelő minőségű, száraz faanyagból készülnek, és az áruk jóval kedvezőbb az új nyersanyaghoz képest. Ezáltal tudunk biztosítani bútorgyártó partnereink számára egy költségmegtakarítási lehetőséget.

A nemlátszó bútorelemek megrendelés alapján, klienseink igényei szerint egyedi méretben és karakterisztikákkal készülnek.

 
how_it_works_4

Faörlemény

A fel nem használható raklapelemekből faörlemény készül különböző felhasználásokra: tüzelőanyag (brikett, pelett), állatalom, stb...